Szállástadok.hu 
Lovely Flash templates from TemplateMonster!

Menü

Éva parasztház

Bemutatkozás

Zala megyében, Gyenesdiáson a Nyugat-Balaton egyik legszebb üdülőfalujában fekvő fagerendás kerített parasztház várja a kikapcsolódni, üdülni vágyókat. Friss hegyvidéki jellegű erdei levegővel, csendes nyugodt parkosított környezetben. Nálunk minden pihenni vágyó megtalálja a számára kedvező feltételeket.

Az elhelyezés kettő 2 ágyas szobában történik. A ház egy jól felszerelet konyhával, külön étkezővel és zuhanyzós fürdővel rendelkezik. A kertben kerti bútorok kényeztetik a pihenni vágyókat, emelett lehet az udvaron grillezni, bográcsozni. A zárt udvaron parkolási lehetőség.

További lehetőségek a környéken:

Gyenesdiás két strand is fogadja a fürödni vágyókat. A bátrabbak a gyenesi strandon nemrég megnyitott kalandparkban próbálhatják ki magukat. A Balaton és a Kis-Balaton is remek horgászhelyeket tartogat a lelkes horgászoknak. Községünkben több lovarda és kézművesház működik. A kulturális kikapcsolódást szolgálják a községi rendezvények, keszthelyi múzeumok (Balaton Múzeum, Panoptikum, Kínzómúzeum, Babamúzeum, Marcipánmúzeum), Festetics Kastály.

Áraink

http://users.atw.hu/evahaus/index.html

Akciók

http://users.atw.hu/evahaus/index.html

Videó