Szállástadok.hu 
Lovely Flash templates from TemplateMonster!

Menü

Balló Vendégház

Bemutatkozás

Pihenjen a Bakony nyugati részén a Bitva völgyében települt 270 fős zsákfaluban, Döbröntén.Amelynek egyik nevezetessége a falu felett magasodó gerincen épült,a romjaiban is impozáns Szarvaskő vára. Az építési idejét 1373-74 évekre jegyzi a krónika.Építtetője Himfy Benedek bán,Nagy Lajos király kedvenc hadvezére volt.A főutcán áll az 1815-ben épült klasszicista,kör alaprajzú római katolikus templom.A kupola kazettás osztásaiban és az oldalfalakon klasszicista festés látható.Minden év szeptemberének utolsó vasárnapján megrendezik Döbröntén a várünnepséget.

 

Vendégházaink a Bakony alján, erdővel körülvett, csendes környezetben, szép panorámával, a pápai Várkert fürdőtől 13 km-re találhatók.

A vendégházunk felett helyezkedik el a Szarvaskő várrom, amely hét végén két oldalról meg van világítva. A faluban lehetőség van lovaglásra, sétakocsikázásra.

Túrázásra kijelölt útvonalak vannak, melyekkel könnyen megtalál ható az Ödön forrás és a Csurgó kút erdei vízesés.

Horgásztavak a közelben (5-10 km) találhatók. 

A Vendégház 22 fő elhelyezésére alkalmas.Vendégházunkban műholdas televízió 53 csatornával szolgálja a pihenni vágyók kényelmét,esősebb napokon.

A vendégház két külön bejáratú apartmanból áll, amely a vár alatt, csendes helyen található.

A vendégház teljesen különálló épület, zárt udvarral, melynek egyik része füvesített, másik pedig térkövezett. A ház szomszédságában játszótér és aszfaltozott tér található, amely alkalmas a gyerekeknek a játékra. (Tollasozás, kosárlabda, kézilabda) Az udvarban szalonnasütési, bográcsozási, grillezési lehetőség biztosított.

- Két szobás apartman: 2X4 fő részére

Felépítése: 2 szoba, felszerelt konyha. (hűtő, mikro, gáztűzhely, edények, étkező, fürdőszoba, wc)

- Három szobás apartman: 3X4 fő részére

Felépítése: 3 szoba, felszerelt konyha. (hűtő, mikro, gáztűzhely, edények, étkező, fürdőszoba, wc) 

Vendégházaink a falutól 500m-re, az üdülőövezetben találhatók, egymás szomszédságában. Erdővel körülvett, nyugodt környezetben. Mindkét udvar zárt, parkosított, bográcsozási lehetőséggel rendelkezik.

 

2. vendégházban 5 fő elhelyezésére van lehetőség.

 

Felépítése: terasz, étkező, főzőfülke, fürdőszoba, wc, 2 szoba.

 

A közelben lévő Bitva patak nagy élményt nyújt a horgászathoz és a rákászáshoz.

Az üdülőövezetben található a 3.vendégházunk, csendes, nyugodt környezetben, egy kis zsákutcában, teraszáról és erkélyéről csodás kilátás nyílik a Bitva patakra és az azt körülölelő erdőkre.

 

3X2 fő elhelyezésére van lehetőség.

 

Felépítése: terasz, étkező, erkély, főzőfülke, fürdőszoba, wc, 3 szoba. Mindkét nyaralóban tv, mikro, hűtő, gáztűzhely, edények találhatók.

Áraink

http://ballovendeghaz.hu

Akciók

http://ballovendeghaz.hu

Videó